Nugenesis

Kozmetički salon Stella

Pošalji upit

Nugenesis - nova inovativna metoda


Koristimo ovu inovativnu tehniku i fantastičnu metodu izrade noktiju.

Prah koji se upotrebljava u ovoj metodi je ekološki prerađen proizvod te u kombinaciji s tekućinom koja je obogaćena kalcijem i vitaminom E, noktima daje visoki sjaj, ali i izdržljivost i trajnost.
Nugenesis krase brojne prednosti što ga čine jedinstvenim.

Brand Nugenesis su kreirali stručnjaci za ljepotu slijedeći ideju o prirodnim i ekološki prihvatljivim proizvodima po najvišim svjetskim standardima.

Trajnost praha na prirodnim noktima je od 4 do 8 tjedana i ovisi o brzini rasta nokta. Izmjena boja, motiva ili kreacija na noktima, kao i skidanje praha je vrlo jednostavno, a ova metoda je odličan izbor i za osobe alergične na različite sastojke u gelovima za nokte ili akrilu.
Disqus komentari

Kozmetički studio "STELLA"

STELLA, KOZMETIČKI STUDIO, vl. Sandra Zrilić
Kozmetički studio Stella iz Zadra daje Vam na raspolaganje iduće tretmane: masaža ručna limfna drenaža, klasična masaža cijeloga tijela, parcijalna klasična masaža, masaža aroma therapy, parcijalna aroma therapy, aroma therapy anticelulitna, slomo vital bandaža nogu, slomo vital bandaža ruku, selvert blato, alge i zatezanje, opustite se i proljepšajte uz tretmane tijela, nogu, ruku, lica, depilacije i fotoepilacija, selvert thermal, alessandro, afrodita, dermalogica, efb beaute

Kontakt

Kralja Stjepana Držislava 2, 23000 Zadar
Otvori kartu
tel:
+385 23 331 621
mail:
kozmstudiostella@yahoo.com
web:
http://stella.fullbusiness.com
Copyright 2020 STELLA, KOZMETIČKI STUDIO, vl. Sandra Zrilić Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Kralja Stjepana Držislava 2, 23000 Zadar
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu